Aula de Música


Aula de Música

Nova etapa a partir de l’1 d’octubre de 2018

L’Aula de Música del Centre, fundada en els anys 70 del segle passat per iniciativa d’un grup de socis de l’entitat amb la vocació de fomentar la cultura i praxis musical en el barri del Poblenou, inaugura una nova etapa a partir del nou curs 2018-2019, impulsada pels nous directors, l’Olga Fañanàs i en Gerard Fusté. Està previst que l’1 d’octubre s’iniciï el curs.  

L’Aula, que contempla classes individuals i grupals d’instrument  i llenguatge musical, per a totes les edats, ha organitzat les entrevistes per formalitzar la matrícula els dimarts i dijous de juliol, de 18 a 21 h.

Hi trobareu cursos de llenguatge musical, tècnica vocal lírica i moderna, instruments (piano, guitarra clàssica i elèctrica, baix, bateria…), cor infantil, cor jove (Glee Club), música per nadons, repertori wokshops trimestrals, combo, grup de guitarres…

En els seus prop de 40 anys d’història, l’Aula, com el mateix Centre que l’acull, ha aconseguit tenir un fort arrelament al barri, convertint-se, així, en una peça clau en la formació de moltes generacions de poblenovins que, sigui d’una manera amateur o amb la intenció de professionalitzar-se, s’han volgut iniciar en l’art dels sons.

Properament ja podrem informar dels horaris  i els preus.