Estiraments

Estiraments

Comença la nova etapa del taller d’estiraments amb l’Ester Masramon. Per mantenir el cos i l’esperit a to!

Horari: dilluns i dimecres de 8 a 9 del vespre.

Preus: socis, 40€ al mes; no socis, 50€ al mes. Pagament trimestral

El nostre dia a dia sovint està ple de feines estàtiques, de moltes hores o bé de moviments insans i incorrectes, és per això que dedicar-hi un parell d’hores a la setmana, com a mínim, a cuidar el nostre cos i a cuidar-nos nosaltres mitjançant un treball d’estiraments, de moviment i desbloqueig, és sempre una magnífica inversió de temps i de futur. 

La classe d’estiraments, d’una hora de durada, s’imparteix dos cops per setmana, els dilluns i els dimecres. Està orientada a tota persona de mitjana edat (així com també d’avançada edat) que vulgui mantenir una certa rutina d’exercicis que li permetran sentir-se millor amb el seu cos, tot posant-se en forma i mantenint un estat físic òptim i saludable.

Les classes són molt variades en contingut i exercicis, ja que depenent del dia es treballa més una part del cos o una altra: així, ens podem trobar fent estiraments més centrats en l’esquena i les cervicals, o en cames i braços, alternant classes dinàmiques amb coreografies i balls enèrgics que ens facin treballar la coordinació i l’agilitat mental, tonificació amb peses o bé classes més relaxades tot fent ús d’elements com ara les pilotes de goma, els aïllants (màrfegues), etc.