Qui som

El Centre Moral i Cultural del Poblenou, el Centre, és una associació que es va crear en aquest popular barri barceloní l’any 1910 i des d’aleshores ha dut a terme una tasca ininterrompuda en els camps social, educatiu, cultural, esportiu i d’esbarjo, mantenint les nostres tradicions i afavorint la relació entre veïns.

En temps difícils per al nostre poble, el Centre ha fet possible que la torxa de la cultura catalana no s’hagi apagat mai del tot al nostre barri.

Més de 100 anys de vida, més de 1.000 socis i un munt de col·laboradors fan possible un present molt engrescador que ens permet assegurar un bon futur per a l’Entitat.

La nostra trajectòria ha rebut el reconeixement de diverses institucions públiques i privades. L’any 1975 la regidoria del districte ens va atorgar el Premi Sant Martí. El 2010, amb motiu de la celebració del Centenari de l’entitat, ens va ser lliurada la Medalla d’Or al Mèrit Cívic de l’Ajuntament de Barcelona, el 2013 la Generalitat de Catalunya ens distingia amb la Creu de Sant Jordi, i el 2016 la SGAE concedia a la nostra Secció de Teatre el Premi Max al Teatre Aficionat.

Els objectius fundacionals del Centre continuen projectant-se, adaptats als moments actuals, a través de seccions, tallers i altres activitats de les que en fem menció en aquest web.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s