Dibuix i pintura

Pintura i Dibuix

Amb la reconeguda pintora Neus Martín Royo com a professora, durant el curs 2017-2018 es va inaugurar una nova etapa de l’aula de dibuix i pintura del Centre, que pretén estar oberta per als adults, per els joves i per els nens.

Horaris i preus:

NENS (de 7 a 14 anys): els dilluns o els dimecres, 1 o 2 hores,  entre 2/4 de 6 i 2/4 de 8

Preus:  socis del Centre, 30€ al mes; no socis, 40€ al mes  

JOVES I ADULTS (de 15 anys en endavant):  els dilluns, 2 hores, flexible entre 6 i 9 del vespre

Preus:  socis del Centre: 50€ al mes; no socis: 60€ al mes

Convidem la gent a provar-ho. La primera classes és gratuïta i podeu venir-hi sense cap tipus de prejudici. No cal que porteu material, que a les primeres sessions ja us el facilitem.

La Neus Martín Royo intenta engegar aquesta nova etapa fent un acompanyament com a docent des d’una doble vessant. “Jo els puc oferir aquest ensenyament com a artista, però amb aquest doble rol, ja que també sóc professora; de fet, ja fa més de trenta anys que m’hi dedico. Per tant, oferir-los aquesta doble experiència. Això és molt interessant perquè és com una mena de coach. Hi ha qui és professor de pintura, però només és professor de pintura. Jo, en canvi, els puc oferir aquesta doble vessant, la d’artista i la de professora.”

Com a novetat, la Neus ha organitzat un Intensiu de Pintura i Urban Sketching, que es farà del 18 de juny al 13 de juliol, els dilluns, dimecres, dijous i divendres al matí, amb la possibilitat de fer un grup de tarda segons demanda.