Taller de Teatre Musical

Taller de Teatre Musical

Aquest taller va dirigit a nens i nenes de 5 fins a joves de 18 anys. El curs 2018-2018 començarà el dilluns l’1 d’octubre. I pel 17 de setembre, a les 8 de la tarda, hi ha prevista una reunió informativa.

Gemma Egea i Ariadna Suñé, les directores, el plantegen com una iniciació per a nois i noies interessats en el teatre. Els alumnes, repartits en diferents grups,  assisteixen a classes setmanals dedicades a la preparació d’un muntatge que es presenta a final de curs a la nostra sala d’espectacles. Els alumnes hi fan les primeres passes en les disciplines de dicció, expressió corporal, cant, dansa i també en la construcció de màscares i elements de vestuari i escenografia.

Cada curs presenten dos espectacles, en funció de l’edat, dirigits pels seus professors, en els que mostren el fruit del seu treball.

El mateix equip de direcció, amb els altres professors, són els responsables d’oferir a l’estiu un curset intensiu de teatre musical, conegut com a “Casal de Teatre” del Centre, que gaudeix de gran acceptació entre el jovent del barri.

Ben aviat podrem informar dels horaris dels diferents grups.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s