Intensiu d’estiu de Teatre Musical

Acabat el curs, l’aula o el taller que es desenvolupa durant el curs lectiu habitual, no cal deixar d’aprendre. Per això al Centre s’organitzen cursos intensius d’estiu sobre diverses matèries. Per aquest estiu 2018 hi ha organitzats els següents:

Curs Intensiu de Teatre Musical

“Casal de Teatre 2018”

Un clàssic dins la nostra programació, que gaudeix d’una gran acceptació i demanda des de fa anys. El mateix equip pedagògic del Taller de Teatre Musical, dirigit per la Gemma Egea i l’Ariadna Suñé, és el responsables d’oferir a l’estiu un curset intensiu de teatre musical per a infants i joves de 5 a 18 anys, conegut com a “Casal de Teatre” del Centre.

Enguany es desenvoluparà en quatre setmanes des del  25 de juny fins el 20 de juliol de 2018, de dilluns a divendres de 9 del matí a 2/4 de 2 del migdia.

Preus:

Curs complert de 4 setmanes: socis Centre, 300€; no socis, 360€

Per setmanes: socis del Centre, 90€; no socis, 120€

Intensiu de Pintura i Urban Sketching

La gran novetat d’enguany. La Neus Martín Royo, professora de l’Aula de Dibuix i Pintura ha organitzat el primer Intensiu de Pintura i Urban Sketching, que es farà del 18 de juny al 13 de juliol, els dilluns, dimecres, dijous i divendres al matí, amb la possibilitat de fer un grup de tarda segons demanda.

Preus:

Curs complert de 4 setmanes: socis Centre, 210€); no socis 250€

Una setmana: socis Centre, 60€; no socis, 80€

Taller Intensiu de Teatre Musical

Per a nens i nenes de 7 a 12 anys.

Es farà del 3 al 7 de setembre, en horari de 9 del matí a 2/4 de 2 del migdia.

Dirigit per l’actriu Alicia Olivé, aquest taller pretén que l’alumne canti, balli, interpreti, jugui i comenci el curs amb energia.

Preus:

Socis del Centre, 90 €; no socis, 120€.

Intensiu de Dansa

Del 3 al 14 de setembre es durà a terme aquest curs organitzat pel mateix equip del Estudi de Dansa Clàssica, dirigit per la Margarita Abad.

Aviat podrem donar-ne més informació.