Obres en preparació

Programa-El-Nom_13_09_18-1-1-001 (1)Programa-El-Nom_13_09_18-2-2-001 (1)

Els muntatges de la temporada teatral 2018-2019

La programació de temporada teatral del Centre pel curs vinent (el 2018-2019) presenta un engrescador llistat de grans títols, alguns ja ben coneguts i amb història al darrera en el nostre escenari, i d’altres fetes pel quadre escènic de l’entitat  en l’entitat però que resulten d’allò més atractives de veure.

Al setembre, per la Festa Major del Poblenou, els més joves de la Secció de Teatre repetiran l’èxit del passat mes de maig: Trapella.

Per l’octubre s’està preparant El Nom,  que adapta al català el text escrit a quatre mans per Matthieu Delaporte i Alexandre de la Patellière, dirigida per Alícia Nicolàs.

Al novembre tindrem l’ocasió de veure El vergugo, versió teatral de la genial pel·lícula del 1963 de Berlanga, que dirigirà Josep F. Salcedo.

Durant tres diumenges de l’època nadalenca es faran les tradicionals representacions de L’Estel de Natzaret (Els pastorets del Poblenou), com sempre amb canvi de repartiment.

I per la Nit de Nadal i la tarda de Sant Esteve, la Secció de Teatre presenta la comèdia Punt de creu, dirigida i protagonitzada, com tantes vegades ja ha succeït en aquestes dades, per en Lluís Casanova Iborra.

Al febrer torna a l’escenari de l’entitat El Mikado, la popular i divertida opereta de Gilbert & Sullivan, que ja va encisar-nos el 1991 i el 2001, en un esforç conjunt de col·laboració entre el Cor Poblenou i la Secció de Teatre. La direcció, com ja va passar ens els dos casos anteriors, és d’Antoni Roig.

El mes de març, Enric Folch ens presentarà la seva obra Els versos Fènix, que també dirigirà.

A l’abril torna un altre musical marca de la casa: J. C. Superstar, de Lloyd Weber & Tim Rice, dirigida per Joan Olivé. Després del gran èxit assolit ara fa dues temporades continua les ganes de tornar-la a fer… i de tornar-la a veure.

Pel maig, pujaran a l’escenari les actrius d’ Agost, escrita per Tracy Letts, dirigida per Xavier Oliver.

I per al mes de juny està programat el final de temporada a càrrec de Shirley Valentine, de Willy Russell, dirigida per Josep Beltran.