Ballet

Ballet

Estudi de Dansa Clàssica

Sota la direcció de Margarita Abad, el 17 de setembre de 2018 començarà el nou curs de l’Estudi de Dansa Clàssica del Centre, que ja acumula una història de 20 anys.

Com sempre, ofereix classes de ballet per a nens i nenes, a partir de 4 anys i prepara per presentar-se als exàmens de la Royal Academy of Dance.

També ofereix grups especials per a adults, per fer-ho com a “hobby”, ja siguin els que havien fet dansa de petits i ho han retrobat de grans com d’altres que ho han conegut de grans i han après a gaudir del ballet.

Dies de classe: dilluns i dimecres o dimarts i dijous.

Ballet

El ballet clàssic és una de les activitats més gratificants de fer a qualsevol edat. En l’edat escolar és un aprenentatge molt complert per als nens i nenes, ja que comporta un exercici físic controlat, molt equilibrat i que ajuda tant a l’enfortiment muscular com a millorar la postura. 

A més té tot un treball artístic, musical i d’harmonia que ajuda als estudiants en el seu creixement interior.

La disciplina del ballet sembla una cosa fora del temps actual, però és precisament avui dia en que es parla tant de la pèrdua dels valors educatius, en què la dansa, “el ballet”, pot ser un ajut en la formació dels joves.

Treballem amb la memòria, la concentració, el ritme, el control del moviment i l’expressió.